CORONA THEATER
Bekijk de hele uitzending hier

Schokkend experiment: Amerikanen tekenen petitie om ongevaccineerden te arresteren en op te sluiten

IIn dit sociaal experiment benadert Dice mensen in San Diego, Californië, en vraagt hen een petitie te ondertekenen om Amerikanen te dwingen zich te laten vaccineren, en diegenen in de gevangenis te gooien die zich niet willen laten vaccineren. “Ik wil niets horen over ‘mijn lichaam, mijn keuze’,” zegt Dice, terwijl hij een van de ondertekenaars van de petitie aanmoedigt. “Nou, er moeten strafrechtelijke sancties komen voor degenen die weigeren het vaccin te nemen,” zegt Dice tegen een andere ondertekenaar van de petitie, en hij voegt eraan toe: “Als ze die beslissing niet willen nemen, kunnen we ze in de gevangenis stoppen, zodat ze kunnen nadenken over de reden van hun weigering, en als ze dan besluiten het vaccin te nemen, kunnen we ze weer vrijlaten tussen de rest van ons.”

BRON : FRONTNIEUWS.COM   

“Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters January 8th, 2021

Dit interview is reed gedateerd maar daarom niet minder belangrijk

ALARM ALARM , Scheten verpreiden Corana Virus. 

Het RIVD staat voor je klaar om vrijwel alle twijfel rondom het coronavirus weg te nemen. Een goed ingelichte bevolking verspreidt het virus immers minder snel. Toch zijn er een aantal gênante vragen die nog niet beantwoord zijn, maar natuurlijk wél gesteld worden. In een strijd om leven en dood bestaan er geen stomme vragen. Zelfs niet ‘kan ik corona krijgen van een scheet?’ Gelukkig hebben we daar nu ook een antwoord op…

Kort antwoord: het zou kunnen! In het podcast-spreekuur van dr. Norman Swan, een Australische wetenschapper, werd de vraag gesteld of men op moet passen met scheten. Hij raadde zijn kijkers aan om te proberen geen scheten te laten in andermans bijzijn. Zeker niet met ontbloot achterwerk. Een ‘ongefilterde’ scheet zou namelijk meer schade aan kunnen richten dan eentje met bilbedekking.

Vies luchtje

Dankzij onderzoek weten we inmiddels dat coronapatiënten ook besmettelijke deeltjes via hun uitwerpselen kunnen afscheiden. Op die manier zou ‘n scheet hetzelfde schadelijke effect kunnen hebben. Er is gelukkig een verschil tussen hoesten en broekhoesten: we hebben, als het goed is, altijd een dubbel ‘mondkapje’ om onze reet. Ondergoed en een paar jeans zouden de meeste schadelijke deeltjes in de kiem moeten kunnen smoren, aldus dr. Swan. Ook bij het doortrekken van een wc helpt het om de bril dicht te doen voor je op de knop drukt. Ruft verantwoordelijk dus.

Coronavaccin wordt vrouw (63) uit Alkmaar fataal:
‘Resultaat van angstcampagne De Jonge’

In het Noordhollands Dagblad verscheen gisteren een artikel over een 63-jarige vrouw uit Alkmaar die is overleden door het coronavaccin. De vrouw haalde op 19 april het AstraZeneca-vaccin, waarna ze trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes kreeg.de prik voelde ze zich niet lekker: ze was vermoeid, had spierpijn, rillingen en koorts. De klachten werden steeds erger: braken, misselijk, diarree, duizeligheid, een tintelend gevoel in haar benen. De huisarts adviseerde haar een paracetamolletje te nemen.1 mei kreeg de Alkmaarse een stuiptrekking, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar raakte ze in coma als gevolg van een longembolie. De artsen, zo’n zes in totaal, zeiden dat ze ziek was geworden door het AstraZeneca-vaccin. Op dinsdag 11 mei werd de vrouw van de beademing gehaald en overleed ze. Bron :

Australie ontwijk elkaar maak geen contact

Deze official maakt het helemaal bont, kijk maar eens wat voor advies ze geeft $8^@#!!****

Bron Jensen show 366

The Great Reset is een 'zot boekske'

Martina Groenveld in gesprek met Michael Verstraete, advocaat uit België en tevens voorman van Viruswaanzin aldaar. Over de modellen die lockdowns en maatregelen in stand houden, waardoor de vicieuze cirkel maar niet wordt doorbroken. "De enige oplossing zijn zeer strenge lockdowns, maar dit zou voor een virus als SARS-CoV-2 absolute nonsens zijn." Daarbij haalt Michael de 'Great Reset' keihard onderuit op basis van feiten en data die overduidelijk zijn te constateren.

Bron

15 juli 2021  Perschef Witte Huis: ‘Coronavaccins kunnen je doden als je jonger dan 27 bent’

Jen Psaki, de perschef van de Amerikaanse president Joe Biden, maakte woensdag tijdens een persconferentie een freudiaanse verspreking. Ze gaf toe dat coronavaccins ‘je nog steeds kunnen doden als je jonger dan 27 bent’. “We […] communiceren rechtstreeks met die mensen, over waarom het belangrijk is om het vaccin te halen, waarom deze vaccins veilig zijn, waarom ze je nog steeds kunnen doden, zelfs als je jonger dan 27 jaar bent,” zei Psaki.

Bron

Performance tegen de Coronawet

12 juli 2021  Frankrijk en Griekenland verplichten vaccinatie voor alle werknemers in de zorgsector

Alle werknemers die in zorginstellingen werken in Frankrijk moeten tegen 15 september gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron aangekondigd in een televisietoespraak. De maatregel geldt voor alle werknemers van ziekenhuizen, woonzorgcentra en instellingen voor personen met een handicap. Ook thuisverpleegkundigen moeten gevaccineerd zijn tegen midden september. Volgens Macron zijn momenteel 9 miljoen doses coronavaccin beschikbaar. De president benadrukte ook dat men zich de vraag zal moeten stellen of de vaccinatie voor alle Fransen verplicht moet worden, als de vaccinatiecampagne niet snel genoeg vooruit gaat.

Bron

10 juli 2021  - Enige reden dat corona op A-lijst is geplaatst, is om maatregelen te kunnen nemen:

“De minister geeft dus aan dat de classificatie in de A-groep dus gedaan is om de instrumenten te kunnen gebruiken die nodig waren voor het bestrijden van de ziekte en dus niet op basis van de besmettelijkheid of de ernst van de ziekte,” zei Van Haga. “Klopt die bewering?” Het antwoord van De Jonge was opmerkelijk: “Kijk, de wet beschrijft eigenlijk de mogelijkheden om te komen tot een A-ziekte. Namelijk, daar moet een noodzaak bestaan om een aantal maatregelen te treffen, waaronder de isolatiemaatregelen, waaronder de meldingsplicht, dat type maatregelen. En die noodzaak leid je natuurlijk wel degelijk af uit de besmettelijkheid of uit de potentiële besmettelijkheid en uit de potentiële ziektelast die daaruit voortvloeit.”   De enige reden dat corona op de A-lijst is geplaatst, is om maatregelen te kunnen nemen zoals de lockdown, 1,5 meter, de avondklok en de quarantaineplicht. Het heeft niets te maken met de ernst van de ziekte.

Bron

9 juli 2021  - Witte Huis gaat ‘aanvalsteams’ inzetten om kinderen te vaccineren

Nadat de regering-Biden had aangekondigd langs deuren te gaan om mensen te vaccineren, zei perschef van het Witte Huis Jen Psaki dat er ‘aanvalsteams’ zullen worden ingezet om te zorgen dat kinderen ingeënt worden Beleidsmakers reageerden fel op de aankondiging van Biden. Zo schrijft congreslid Dan Crenshaw: “Kom niet bij mij aan de deur. Jullie zijn mijn ouders niet. Jullie zijn de overheid. Maak het vaccin beschikbaar en laat mensen vrij om te kiezen. Waarom is dat toch zo moeilijk voor links?”

Bron

8 juli 2021  - Van Dissel probeert ons iets duidelijk te maken - Er is helemaal niks meer  !!!

RIVM-baas Jaap van Dissel liet op 22 juni in de Tweede Kamer een grafiek zien waaruit blijkt dat er al sinds mei vorig jaar geen sprake meer is van een corona-epidemie in Nederland. “Mijn adem stokte,” zegt professor Theo Schetters .“Dit laat Jaap van Dissel zien.” “Volgens mij probeert hij ons soms iets duidelijk te maken wat hij niet hardop mag zeggen,” aldus de vaccinoloog. “Ik denk dat hij hoopt dat wij het oppikken. Help mij, er is hier niks aan de hand, maar ik mag het niet zeggen.”

Bron

7 juli 2021  - Thierry Baudet tegen de Kamer: Jullie zijn allemaal GEK geworden! 

Moeten we nog meer zeggen....

Bron

Delta-Variant Covid

omdat het vaccin in delta spier wordt ingebracht ???

‘Misschien moeten we het eens hebben over het verdienmodel van viroloog Marc Van Ranst’ 

‘Ziedaar het verdienmodel van @vanranstmarc , diensthoofd van het labo van UZ Leuven. Verhoging van het aantal onderzochte tests in 2020 met maar liefst 368 %. Deze man heeft een financieel belang heeft bij zijn maatregelen. @blckbxnews @willem_engel  \

Bron :

Vertel me alsjeblieft dat dit niet waar is

Ophef over vaccinatiespelletje voor kinderen in Israël: ‘Dit is zo walgelijk’ in Buitenland 2 juli 2021

Ophef over beelden uit Israël. In een filmpje is te zien hoe leraren het spelletje ‘vaccineren’ spelen met kinderen. Zodra een kind is ‘gevaccineerd’, mag het zijn of haar mondkapje afdoen. De beelden, die op social media zijn geplaatst door onafhankelijk journalist Henning Rosenbusch, maken veel los. “Het systeem is ziek. Het moet worden verwijderd en vervangen. Wereldwijd,” reageert iemand. “Dit is zo walgelijk. Ik heb hier geen woorden voor. Ziek,” zegt een ander. “Indoctrinatie,” roept weer een ander.

Bron

Als kinderen geprikt willen worden terwijl hun ouders erop tegen zijn, worden ze geprikt

Vanaf vandaag 2 juli 2021 kunnen kinderen In nederland een afspraak maken voor een vaccinatie met Pfizer. Minister Hugo de Jonge heeft het advies van de Gezondheidsraad overgenomen. Opmerkelijk: kinderen kunnen zelf besluiten of ze zich willen laten vaccineren tegen corona. “De jongeren hebben het laatste woord. In principe is het zo dat 12- tot 16-jarigen samen met hun ouders kiezen. Maar als bijvoorbeeld de ouders niet zouden willen en de jongere wel, dan gaat de mening van de jongere voor,” zei . Hij beweerde overigens ook dat er een ‘hele kleine kans’ is op een bijwerking. Over de hartspierontsteking zei hij: “De mate waarin dat voorkomt, is heel veel kleiner dan de groep die op een ernstige manier dat coronavirus doormaakt.”

Bron