Opmerkelijke Verhalen

Bijzondere zaken van het " Net "  aangevuld met mijn persoonlijk mening

Arnold Schwarzenegger:
“Screw your freedoms"

Oorlog, maar niemand die het ziet. - Studium Generale UT

Huib Modderkolk vertelt o.a. over cybersecurity.

11.915 weergaven9 mrt. 2020

Heel bijzonder verhaal over de macht van de veiligheids diensten.

Taal verloedering

George Carlin had het zo bij het juiste eind. ( zie fragment hieronder.
Laten we eens ophouden me deze onzin !!!

Minister als Vaccin-Verkoper 

Juni 2020 - Heb je het ooit zo zout gegeten ? Een minister van volksgezondheid die als een volleerd autoverkoper een vaccin aan staat te prijzen. HET bewijs dat deze man niet geschikt is voor zijn functie.........

Britse vlogger verklaart zichzelf Koreaan na oogoperatie Vlogger, 

Youtuber en influencer Oli London laat het internet ontploffen met een coming out video. In het filmpje komt de Brit namelijk niet alleen uit de kast als non-binair, maar ook als Koreaan.

Het is te hopen dat hij  deze onzin zelf betaald. Zo ja heb ik er geen moeite mee 

Twitter woedend door ‘vaccinatiecampagne’ van Heineken

9 Juli 2021  Bierbrouwer Heineken heeft zich wereldwijde woede op de hals gehaald. Een hoop mensen zijn het niet eens met de nieuwe reclamecampagne van het merk. Vooral de tagline ‘the night belongs to the vaccinated’ roept enige razernij op bij Twitteraars. In de reclame neemt het biermerk de kijker mee naar een club. In plaats van allemaal jonge hippe mensen, staan er oude hippe mensen los te gaan. Ze gedragen zich exact hetzelfde als de jongere doelgroep zou doen. Er wordt gedanst, gedronken en flink wat geflirt.

...

EU stelt privévliegtuigen vrij van kerosinebelasting – Klaus Schwab betaalt niks

9 juli 2021 - Zoals Argus Media meldt, heeft de EU-Commissie een richtlijn opgesteld om belasting te heffen op vliegreizen, die op 14 juli zal worden ingediend. Dit alles is natuurlijk in het belang van de klimaatbescherming, want zoals iedereen weet, zijn belastingen ook het beste middel om de klimaatverandering tegen te gaan, meldt Science Files. Hoe hoger de belasting, hoe brozer een CO2-molecule wordt, tot hij volledig de wil verliest om naar de troposfeer te stijgen en daar de temperatuur te verhogen. En omdat dit het geval is, zal de voorgenomen kerosinebelasting het reizen per vliegtuig duurder maken, voor vakantiegangers, voor chartervluchten naar Mallorca, voor vertegenwoordigers van bedrijven die per vliegtuig reizen om te onderhandelen over contracten. Het zal duurder zijn voor uitwisselingsstudenten die per vliegtuig naar hun nieuwe universiteit reizen, het zal duurder zijn voor elke normale burger, alleen voor degenen die met een privéjet naar Davos vliegen zal het niet duurder zijn, omdat de EU-Commissie privéjets wil vrijstellen van de kerosinebelasting: De CO2 die door privéjets wordt uitgestoten, is immers onschadelijk.

...

Spotify Ondersteunt BLM

Juni 2020 - Er was een moment dat ik afscheid aan het nemen was van Google diensten en probeerde een overstap naar Spotify. Daar kreeg ik direct een grote banner getoond hoe zeer zij achter BLack Lives Matter Staan, Reden genoeg voor mij om deze dienst meteen weer te verlaten. Net goed als Sport evenementen moeten ook muziekale instanties zich verren houden van dit soort Politike groeperingen. 

Voor wie het nog niet beseft is het juist BLM die discriminatie aanwakkert. Ze zijn het tegenovergestelde van de Kuklux Clan.

...

Vlaanderen en Nederland binden met 'EDMO' strijd aan tegen desinformatie, oftewel Wij van WC eend adviseren WC eend

5 juli 2021 - Desinformatie heeft de afgelopen jaren veel schade aangericht, zowel in het buitenland als in de Vlaamse samenleving. De coronacrisis heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld en de verspreiding van nepnieuws in een stroomversnelling gebracht.  Europese samenwerking De verschillende partners van het EDMO-project bundelen complementaire expertisedomeinen, van onderzoek tot publicatie. Aan de Vlaamse kant zetten VRT, Knack, KU Leuven en Textgain hun schouders onder het project. Aan de Nederlandse kant zijn dat het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam, het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en het onderzoekscollectief Bellingcat. Verder wordt intensief samengewerkt met Netwerk Mediawijsheid en Mediawijs, twee netwerkorganisaties die zich in Nederland en Vlaanderen inspannen om mediawijsheid bij kinderen, (kwetsbare) volwassenen en mediaprofessionals te bevorderen.

Met dr. Fauchi als trekker , DE GROOTSTE Hypocriet van dit hele Circus en voor de rest zijn  alle meewerkenden nu juist alle partijen die hebben bewezen niet de waarheid boven water te kunnen krijgen, weer een rookgordijn en geldverspilling !!!!